Wat GPS is voor het vinden van je route
Is PPS® voor de juiste route in je werk & leven

Coaching

Coaching is altijd één op één, en in het tempo wat jij wilt. Je kunt bij mij terecht voor de volgende coachingstrajecten:

Particuliere coaching

Particuliere coaching is persoonlijke begeleiding die gericht is op het oplossen van je probleem. Ik doe dat professioneel, integer, praktisch en doelgericht.

Ik coach iedereen die krachtiger, doelgerichter en effectiever wil functioneren en probleemgebieden wil elimineren en begin dan ook altijd met het formuleren van een aantal duidelijke ontwikkelingsvragen: waar loop je tegenaan? Wat belemmert je? Hoe zou jij je (verder) willen ontwikkelen?  De duur van het coachingstraject, plaats en de frequentie  stem ik naar aanleiding van je vraag met jou af.  Ik vind het belangrijk dat we eerst met elkaar kennismaken. Aan ons eerste (inventariserende) gesprek zijn dan ook geen kosten verbonden. Deze vorm van coaching is voor alle leeftijden geschikt en kan gaan over persoonlijke problemen of werkgerelateerde problemen.

Businesscoaching voor ondernemers

Als ondernemer of ZZP-er heb je af en toe een onafhankelijke, deskundige sparringpartner nodig. Ik kijk samen met je naar  de verschillende kanten van bijvoorbeeld de missie, visie, strategie van je bedrijf. Jouw onderneming is altijd het uitgangspunt, jij en jouw bedrijfsvoering staan centraal. Ik help bij je bij de unieke invulling van ondernemerschap en besturing van jouw bedrijf. Met 26 jaar ervaring vanuit de praktijk, in honderden bedrijven, kan ik sturing geven aan zowel je  bedrijf als jij als persoon. Door kritische vragen te stellen, je  spiegels voor te houden, ideeën aan te dragen, en je verrassende invalshoeken voor te stellen bekijk ik het vanuit een bedrijfsmatig áls een persoonlijk perspectief.

Als professionele gesprekspartner help ik je te focussen op je eigen kracht en energie, je verfrissende ideeën en inzichten te geven en je gedachten te ordenen. Of misschien voel je er meer voor als ik tijdelijk taken voor je ga waarnemen

Ik begrijp de behoefte aan flexibiliteit die jij als ondernemer nodig hebt en kan jou plaats onafhankelijk bijstaan. Het kost je dan relatief weinig investering in tijd om toch die stap in de ontwikkeling van jezelf of je business zetten.

Executive coaching

In jouw positie in de top van je  bedrijf ben je vaak de vraagbaak voor de mensen om je heen, je bent voor velen het aanspreekpunt, de beslisser , de inspirator, de oplossingsgerichte meedenker voor ingewikkelde vraagstukken. Maar bij wie kun jezelf terecht voor inspiratie of gewoon om even stil te staan bij de huidige situatie en  welke stappen te overwegen voor de toekomst?  Je kunt bij mij onbevangen je twijfels toetsen en je nieuwe ideeën bespreken

Ik coach je met als doel, jou als topmanager, directeur, ondernemer en/of bestuurder te helpen bij de unieke invulling van je ondernemerschap en/of besturing van je onderneming, instelling of organisatie. Professionaliteit, geheimhouding en integer handelen zijn vanzelfsprekend

Educoaching (Privéles)

Educoaching is een bijzondere manier van opleiden. Je volgt een cursus zoals je gecoacht wordt. Samen met jou, formuleer ik je leervraag zo scherp mogelijk. Dat vergemakkelijkt  je keuze, voor het geval je die nog niet helder voor de geest staat. Kijk maar eens naar het aanbod van de onderwerpen waar je les in kunt krijgen.Alle opleidingen die daar worden aangeboden kun je ook combineren tot jouw ideale lespakket.  Daarnaast heb ik nog hele specifieke cursussen voor zelfontwikkeling. Kijk onder: Onderwerpen Er is tijdens de cursus volledige aandacht voor jou, omdat je alleen bent, en de nuances van jouw behoefte.  Ik heb veel cursisten die van dit aanbod gebruik maken. Afstand is nooit een probleem, want als je niet in de gelegenheid bent naar mijn kantoor te komen, dan kunnen we afspreken op één van onze 30 locaties in Nederland of je kunt gebruik maken van digitale streaming via mijn eigen MeetOnline platform.


 
 
 
 
E-mailen
Bellen