Wat GPS is voor het vinden van je route
Is PPS® voor de juiste route in je werk & leven

Let's Meet Online

Ik gebruik mijn eigen digitale platform om met jou optimaal te kunnen communiceren. Het is te vergelijken met Skype, alleen speciaal afgestemd op mijn klanten, op jou dus.

Als ik MeetOnline gebruik kan ik van dezelfde mogelijkheden gebruik maken dan wanneer we elkaar fysiek treffen. Ik kan digitale notities maken, filmpjes instarten, je zien en spreken, maar ook alleen chatten met elkaar is mogelijk.

Coaching of het volgen van een training/workshop  via Meetonline gaat dus verder dan e-coaching of e-training.  MeetOnline is altijd dynamisch.

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je liever op skype-achtige wijze lessen, workshops, of coaching wilt volgen:

  • je wilt niet ver reizen, je hebt dus ook geen reis- en verblijfskosten
  • je ontvangt van ons een inloglink, je hoeft dus geen software te downloaden
  • je wilt lekker vanuit huis de lessen of coaching volgen
  • je wilt meteen contact hebben met een coach als  'er een probleem ' is
  • je wilt leren of gecoacht worden middels een persoonlijk contact, maar wel digitaal
  • je wilt dezelfde impact als dan we elkaar fysiek treffen

Het enige dat je nodig hebt is een lap-of desktop met camera en microfoon. Heb je daar niet de beschikking over, maar wel over een laptop of pc,  dan krijg je van mij  gratis een kwalitatief goede headset, inhoudende een koptelefoon met microfoon én webcam als je bij mij een PPS traject start.

Ik  spreek altijd van te voren met je af wanneer en hoe laat we elkaar digitaal gaan treffen. Dat kan overdag zijn maar ook 's-avonds. Voorafgaand aan ons digitale streamcontact ontvang je van mij een mailtje met de verbindingslink.

Toch liever een persoonlijk contact?

Als je echt liever niet naar mijn kantoor in Leeuwarden wilt komen en heb je een wat ruimer budget dan kan ik ook naar jou toekomen. Bezoeken op privé-adressen doe ik niet, en in een hotel afspreken ( te veel afleiding, te rumoerig) ook niet.

Ik ontmoet en spreek je graag op locaties waar we met een goede kop koffie/thee in alle rust  onder vier ogen met elkaar kunnen spreken op onze bezoeklocaties  in de navolgende plaatsen: Almere, Amersfoort, Amstelveen, Amsterdam, Andelst, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Breukelen,Capelle aan den IJssel, Den Bosch, Den Haag, Diemen, Eindhoven, Gouda, Groningen, Haarlem, Hilversum, Hoofddorp, Laren, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Schiphol, Tilburg, Utrecht, Vianen, Zoetermeer, Zwolle.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen